About

Den här bloggen har flera olika syften. Det första är att jag vill hitta ny musik. Det andra är att jag vill ha en anledning att ta promenader. Det tredje är att jag vill alltid ha någonting att skriva om. Jag snubblade över en lista med musik när jag browsade reddit.

Jag märkte att det var jävligt mycket bra på den, men mycket jag aldrig lyssnat på eller satt mig in i. Det är i alla fall många skivor på listan som jag i alla fall inte hört från början till slut. Så jag tänkte att jag kanske skulle lyssna genom alla skivor på listan från början till slut.

En skiva om dagen borde jag hinna med. Minst. Så från och med nu har jag varje dag tänkt gå ut i skogen och lyssna på en skiva från början till slut för att sedan skriva några rader om den när jag kommer tillbaks. Inte nödvändigtvis stora journalistiskt bearbetade genomtänkta recensioner utan mest bara några rader som beskriver vad jag tyckte just då.

Om någon har tips på skivor som jag borde ha hört så skriv en kommentar. Jag behöver ju inte bara ta skivor från listan.



Lämna en kommentar